Joseph Gordon-Levitt: Biografie și filmografie

Joseph Gordon Levitt Fotografii Filme Filme Fotografii Biografie Biografie sa născut la 17 februarie 1981 în Los Angeles , California (Statele Unite)

Biografie

Măsuri 1’76.
Joseph Gordon-Levitt (numit Familie Joe o Joey) este un actor american, fiul lui Jane și Dennis Gordon.

în copilăria sa sa dedicat cântecului și lumii publicității. La sfârșitul anilor ’80 a început să intervină în produsele destinate ecranului mic, cum ar fi telefilmele și seria , între ei „umbre întunecate” sau „puterile care sunt”.
Joseph-Gordon-Levitt-Fotografii a debutat la cinema cu „Beethoven: încă o dată Familia „(1992).
A apărut și în” râul Life „(1992), Film Robert Redford prin care a primit premiul tânăr artist,” fără scrupule „(1994) sau” Ángeles „(1994).

Gordon-Levitt, care a trecut prin intermediul Universității din Columbia, sa întors la micul ecran cu telesariul „Lucrurile marțianilor”, datorită celui care a obținut faima în Statele Unite.
„Coration către un juriu” (1996), „Halloween H20″ (1998), ” Forever Lulu „(2000) sau” Lookout „(2007) sunt altele din titlurile filmului său din prima sa etapă ca interpret.

în” absent „a jucat un soldat în războiul din Irak .
pe „G. I. Joe „(2009) a fost membru al Organizației Cobra.
Cu privire la comedia romantică” 500 de zile împreună „(2009) încercam să cuceresc Zooey Deschanel.
ID ID =” 404C4154D6 „> Joseph -Gordon-flegitt-fotografii

în filmul științific-fiction „Origine” (2010) credite partajate cu Leonardo DiCaprio.
pe Thriller de Acțiune „fără frâne” (2012) a jucat un mesager de biciclete în New York urmărit de un polițist corupt (Michael Shannon).
la Sci-Fiction „Looper” (2012) au împărțit protagonismul cu Bruce Willis.
Robert Todd Lincoln în „Lincoln” (2012), film în care tatăl său (Abraham Lincoln) a fost jucat de Daniel Day-Lewis.

în primul său film ca director de filme de caracteristici, „Don Jon” (2013), propinisismul comun cu Scarlett Johansson.
Mai târziu a jucat Comedia de Crăciun „Cele trei rău Reyes” (2015). În același an a devenit funcția franceză Philippe Petit în „El Challenge” (2015), film regizat de Rob Ert Zemeckis.
Îmbrăcăminte Edward Snowden în „Snowden” (2016), filmul Adresați-vă Oliver Stone.
În anul 2020 Premied în Filmul de acțiune și știință-ficțiune „Power” (2020), cu Jamie Foxx ca co-protagonist.
În același an, și, de asemenea, în Netflix, a făcut parte din distribuția „Hotărârii celor 7 Chicago” (2020).

a fost prietenul actritelor Julia Stiles și ELLEN pagina.
Cuplul dvs. actual este de afaceri de robotică Tasha McCauley, cu care sa căsătorit în 2014. Un an mai târziu, cuplul a avut primul copil.

Twitter-ul tău este: https://twitter.com/hitrecordjoe
Facebook este: https://www.facebook.com/JoeGordonLevitt
Instagram este: https://www.instagram.com/josephgordonlevit/

Filmografie
Joseph Gordon Levitt Filmografie Beethoven: încă unul în familie (1992) de Brian Levant
Viața râului (1992) de Robert Redford
Sfinte Matrimoniu (1994) de Leonard Nimoy
Fără scrupulos (1994) de Deran Sarafian
Angeles (1994) de William Dragi
Aventuri în Nairobi (1995) de George Miller
coerciție la un juriu (1996) de Brian Gibson
Sweet Jane (1998) de Joe Gayton
Halloween H20 (1998) de Steve Miner
10 Motive pentru Odiarte (1999) de Gil Junger
Alfonso Arau Copii
Forever Lulu (2000) de John Kaye
Manic (2001) de Jordan Melammed
Treasure Planet (2002-Voz- de Ron Clements and John Musker
din urmă Zile (2003) din C. Jay Cox
Mysterios Piele (2004) de Gregg Araki
Caramida (2005) de Rian Johnson
Chaos (2005) din Barbara Kopple
Shadowboxer (2005) de Lee Daniels
Poster Premiere Lookout (2007) de la Scott Frank
John’s Mortal (2008) Madden
incertitudine (2008) de Scott McGehee și David Siegel
Miracle la St. Anna (2008) a Spike Lee
absent (2008) de Kimberly Peirce
Probleme pentru femei (2009) din Sebastian Gutierrez G. I.Joe (2009) de Stephen Sommers
500 de zile împreună (2009) de Marc Webb
Hesher (2010) de Spencer Susser
Elektra Luxx (2010) din Sebastian Gutierrez
origine (2010) de Christopher Nolan
50/50 (2011) de Jonathan Levine
Dark Knight: Legend Renace (2012) de Christopher Nolan
Frâna (2012) de David Koepp
Loopen (2012) de Rian Johnson
Lincoln (2012) de Steven Spielberg
Don Jon (2013) de Joseph Gordon-Levitt
Sin Oraș: O doamnă pentru uciderea (2014) de Frank Miller și Robert Rodriguez
cele trei rele Reyes (2015 ) de Jonathan Levine
provocare (plimbare) (2015) de Robert Zemeckis
Straight Outta Oz (2016) din Colin Duffy
Snowden (2016) de la Oliver Stone
Star Wars: Episodul VIII – Ultimele Jedi (2017) – Rian Johnson
7500: Platick Vollrath (2019) al lui Henry Joost și Ariel Schulman și Aeriel Schulman Chicago (2020) de Aaron Sorkin

PE PRIMIRE ȘI FAZA DE PRODUCERE

Wingmen (2021) de Joseph Gordon-Levitt
K Coop (2021) din (fără adresă confirmată)
Pinocchio (2022) de Robert Zemeckis

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *