Jennifer Lopez (Română)

Informații personale

div Id = „DC68991A41”>

Numele complet

Jennifer Lynn Lopez Rodríguez

Naft

24, 1969

Vârsta

51 ani

divid id = „DC68991A41”> ocupație

Actriță, cântăreață, compozitor, dansator, filantrop …

pseudonim / pseudónimo j.lo Naționalitate

American

DIV id = „DC68991A41”> soț

Ojani Noa (1997-98); CHRID JUDD (2001-03); Marc Anthony (2004-14)

Părinții

David López și Guadalupe Rodríguez

oregraful, designerul de modă, parfumer, filantrop, compania record și televiziunea americană. Sa născut în Bronx, New York City, la 24 iulie 1969, iar el este fiica lui David López și Guadalupe Rodríguez.

a început să cânte și să danseze la vârsta de 5 ani. Sa opus pentru că a fost o fată atletică care a practicat atletism, gimnastică și softball. Jennifer López și-a petrecut timpul în școlile catolice, terminând la liceul Preston.

În 1984, în timp ce el a participat la ultimul său an la Institut, și-a dat seama că a fost o turnare pentru un film unde se uitau Pentru adolescenți, el și-a prezentat audierea și a câștigat un rol în filmul „fetița mea”.

Initias la Cinema

Pentru anul 1986, Jennifer López a debutat cu rolul din Myra în „fetița mea” un film co-tras și regizat de Connie Kaiserrman; După finalizarea filmărilor, el a fost convins că a vrut să fie o stea de film.

a studiat la Colegiul Baruch, retrage după primul semestru și sa mutat în orașul Manhattan pentru a începe să cânte studii, dans și performanță. În acest moment a participat la producții locale, în muzicale precum „Jesús Hristos Superstar” și „Oklahoma”. El a fost angajat pentru corul într-o Europă muzicală și a călătorit de 5 luni. Apoi a părăsit corul și a obținut un loc de muncă în seria de sincronicitate din Japonia, unde a acționat ca dansator, cântăreață și coregraf.

În anul 1991, Jennifer López a fost ales ca un dansator de rezervă pentru noii copii pe bloc și a acționat cu ei în timpul interpretării sale la American Music Awards. Apoi a primit un rol de televiziune în seria „în culoarea vie” (1991-93)

el a obținut mai târziu primul său rol de lider în filmul din 1993 „Asistentele medicale: Crash of Flight 7” și Între acel an și 1994 a semnat cu CBS pentru a face față seriei de televiziune „A doua șansă”.

În 1995 a făcut primul său rol în cinema în „familia mea” de Grigorie Nava, primind spiritul independent Premiul de atribuire ca o actriță de livrare mai bună. În noiembrie a aceluiași an, „Trenul de bani” a jucat, „Woody Harrelson”, printre alte producții.

faimă, selena și mai mult

traiectoria sa de film rebogat în a doua jumătate a anului anii 1990, când a jucat în anul 1997 filme, cum ar fi: „Selena”, nominalizat pentru premiul Golden Globe ca cea mai bună actriță; „Anaconda”, „u tun”, în aceeași lună, împrumutat vocea pentru filmul de desene animate ” Antz „. Jennifer López a fost deja complet concentrat ca o actriță și a fost una dintre cele mai enumerate vedete ale Hollywood.

Văzând succesul său, în 1998 a decis să se aventureze în muzică; El și-a trimis demo-ul la o anumită discografie și Tommy Mottola (director de muzică Sony) a numit-o să semneze contractul cu ei.

Anul următor Jennifer López a lansat primul său album „pe 6” (1999), Album a fost de succes, a debutat în partea de sus 10 a panoului. În plus, primul său single „Dacă ați avea dragostea mea”, a obținut numărul unu al panoului Hot 100.

a scos Un singur pentru piața Latino numit „Nu mă iubește”, Dúo a făcut cu cântăreața Marc Anthony, ajungând la numărul unu al panoului latin, cel de-al doilea singur în limba engleză numit „Așteptare în seara asta”, a ajuns la primele 10 posturi Billboard Hot 100.

a apărut ulterior pe thrillerul „Celula” (2000) și în „planificatorul de nuntă” (2000) cu un mare succes al blocului.

până la 23 ianuarie 2001 , el a scos la vânzare cel de-al doilea album intitulat „J. Lo”, debutat la vânzările numărul unu la Billboard Hot 200. Jennifer López, a fost primul artist care a plasat un album numeric pe vânzări, Al Timpul că un film cu ea, în aceeași săptămână. Pe 24 iulie din același an, el a legat albumul „J.Lo” pentru a adăuga o remix a celui de-al treilea singur „Sunt real” cu colaborarea regulii Rapper Ja.

Tema „Sunt reală remix”, a rămas timp de cinci săptămâni la poziția numărul 1 al panoului Hot 100. Luna de Septembrie, căsătorit pentru a doua oară cu dansatorul Chris Judd, cu care a tăiat 8 luni mai târziu.

În luna mai 2002, Jennifer López a jucat în filmul de suspans „Destul” și în septembrie a luat-o Primul său parfum, „strălucire de J.LO. Pe 26 noiembrie din același an, a lansat cel de-al treilea record de studiu intitulat „Acesta este eu … atunci” cu care a obținut vânzări excelente și a ajuns la numărul 2 de Billboard Hot 200. Primul său single „Jenny din bloc” a devenit în un succes mondial. Al doilea simplu simplu „Tot ce am” cu participarea rapperului ll Cool J, a ajuns la numărul 1 post de bilboard Hot 100.

Jennifer Lopez Un artist multi-fațetat

în 2003 López și-a eliberat propria linie de îmbrăcăminte, pe care a numit-o „Jlo de Jennifer Lopez”; linia a inclus îmbrăcăminte pentru femei, cum ar fi: blugi albastri, tricouri, jachete, centuri, saci și lenjerie de corp. În plus, el a lansat o linie de bijuterii și O linie de accesorii a inclus pălării, mănuși și eșarfe.

imediat după ce López sa căsătorit în secret cu cântăreața Marc Anthony (2004) și în 2005, mă întorc cu al patrulea album „Renaire”. Discul a fost numărul 1 pe vânzări la nivel mondial. În plus, a fost localizat la numărul unu de la Billboard Hot 200. Primul său single „obține dreapta”, cu o fuziune de Funk Pop fiind de succes în Europa și poziția 12 pe lista de bilboard Hot 100.

În 2007, Jennifer López și-a realizat „viața de dans”, un spectacol de realitate care urmează vieții a șapte dansatori care încearcă să obțină un loc în lumea dansului profesional, care a fost difuzată pe MTV de la 15 ianuarie și 5 martie 2007. Acelasi an lansat „ca o femeie iubeste”, produs de Estefano si Julio Reyes. Pe 27 martie, albumul a venit la vânzare debutat ca număr 1 în vânzări. În plus, a devenit cel de-al doilea album din Español cel mai bine vândut în întreaga lume.

În septembrie a început un tur al soțului său Marc Anthony pentru prima dată unde a vizitat Statele Unite și Canada, încheind turul din orașul Miami, orașul în care cântăreața și-a comunicat sarcina. Pe 9 octombrie În același an și-a lansat noul album în limba engleză intitulată „Brave”.

În ianuarie 2008 a lansat „pentru a ne risca”, a treia unică a albumului său în limba spaniolă „ca o femeie iubește”. În luna februarie a dat naștere gemenilor Emme Maribel și Maximilian David.

La 18 mai 2010, Jennifer López a fost prezentat la Premiile Mondiale Music și a primit un premiu pentru o contribuție la muzică.

După câțiva ani de tăcere, a lansat simplu „pe podea” în 2012, obținând un succes copleșitor și lăsând numărul 1 în mai mult de 24 de țări din lume. În același an se întoarce la scenariile cu Dansați din nou turul mondial și odată ce termin, a început să lucreze la al optulea album „Aka”.

Un an mai târziu a anunțat că ar fi noul director creativ al lui Nuvo TV. El a lansat, de asemenea, parfumurile: Forever strălucind și Jlove și în 2014, m-am întors cu simple „fete” în colaborare cu muștar DJ și „aceeași fată”. După aceasta, el va participa la ceremonia de inaugurare a Cupei Mondiale din Brazilia din 2014, jucând „noi” cu Claudia Leitte și Pitbull.

El a jucat mai târziu „băiatul alături” (2015), a câștigat un MTV filme premii ca o actriță mai bună și și-a împrumutat vocea pentru filmul animat „Acasă”. În 2016, a condus idolul american și a lansat cel care ar fi primul din următorul său album „, uită-mă și lipiți în jur”, Duet cu fostul său soț Marc.

mai târziu a venit „Cheggaste”, cu Roberto Carlos și „nici eu nici eu”, cu zona oameni. În 2018 a lansat succesul rețelelor, „inelul”, urmat de „bani” ft. DJ Khaled și Cardi B și „vă place” cu Bad Bunny.

în cinema, pe de altă parte, a avut premiera: „Obsession (2015)”, cu Ryan Guzman, „Era de gheață: șoc de gheață „(2016), ca și vocea lui Shira;” șef accident „(2018), cu Vanessa Hudgens și” Wall Street Scammer „(2019), cu Constance Wu, Lili Reinhart și Keke Palmer.

la televizor el a jucat „nuanțele albastre” între 2016 și 2018 și a produs mai multe serii; Între acestea: „South Beach” (2006), „Familia gazdă” (2013), „World of Dance” (2019) și „Bună Tribble” (2019-20).

Următorul proiect este ” Se căsătorește cu mine „, bandă care va juca împreună cu Chloe Coleman.

Discografie de Jennifer Lopez

  • 2001: J ..
  • 2002: J la Tha! Remixes.
  • 2002: Eu sunt eu … atunci.
  • 2002: J la Tha !: Remixes.
  • 2005: renaștere.
  • 2007: ca o femeie iubește.
  • 2007: curajos.
  • 2011: dragoste?
  • 2012: Dansați din nou: Hiturile.
  • 2012: Dansați din nou: Hiturile.
  • 2014: AKA
  • 2017: Prima dată .

Unele premii câștigate

Jennifer López a câștigat 324 de premii pe tot parcursul carierei sale, printre acestea sunt următoarele:

  • ALMA Premiul la Cea mai bună actriță dintr-un film: 1998.
  • MTV Award Europe Music Premii pentru cel mai bun artist de sex feminin: 2001.
  • MTV Europe Music Premiu pentru cel mai bun artist femeie: 2001, 2002.
  • American Music Premiu la cel mai bun artist pop / feminin rock: 2003.
  • American Music Premii Un premiu artist favorit Latină: 2007.
  • American Music Premiu la Artist Latino preferat: 2007, 2011.
  • Teen Choice Premiu pentru cea mai bună personalitate feminină la televizor: 2012.
  • Billboard Music Awards: icon 2014 Premiul.
  • Premiul GlaAd Vanguardia: 2014.
  • Radio Disney Music Premii: Hero Premiu: 2015.
  • MTV Film Premiu Cel mai bun speriat, prin „Obiecție”: 2015.
  • Premiul Music Music Billboard: Premiul Special Star 2017.
  • Persoanele Alegerea Premii Câștigătorul Mejo r actriță de televiziune în serii de crime prin „nuanțe de albastru”: 2017.

filmatografie

  • 1987: fetița mea.
  • 1995: Trenul de bani.
  • 1995: Familia mea.
  • 1996: sânge și vin.
  • 1996: Jack.
  • 1997: Selena.
  • 1997: Anaconda.
  • 1997: U-Turn.
  • 1998: Din vedere.
  • 2000: Celula.
  • 2001: Planificatorul de nunta.
  • 2001: Echipa de îngeri.
  • 2002: suficient.
  • 2002: servitoare Manhattan.
  • 2003: Gigli.
  • 2004: o viață neterminată.
  • 2004: Jersey Girl.
  • 2004: Să dansăm
  • 2004: Monster-in-lege.
  • 2005: o viață neterminată.
  • 2005: Monster-in-lege.
  • 2006: Bordertown.
  • 2007: Cântăreața.
  • 2010: Planul B.
  • 2012: Ice Vârstă: Continental Drift.
  • 2012: Ce să vă așteptați când așteptați.
  • 2013: Parker.
  • 2015: Lila & Eva.
  • 2015: Acasă.
  • 2015: băiatul de lângă ușă.
  • 2016: Ice Vârstă: Curs de coliziune
  • 2018: Șef de accident
  • 2019: Wall Street Scammers

Selectați parfumuri

  • 2002: Glow.
  • 2005: Miami Glow.
  • 2005: Dragoste la prima strălucire
  • 2006: Live Luxe .
  • 2006: strălucire după întuneric.
  • 2008: Desire pentru totdeauna.
  • 2009: Soarele Sunkissed.
  • 2010: Dragoste & glamour.
  • 2010: Glow.
  • 2010: Blue Glow de J.LO.
  • 2011: dragoste și lumină.
  • 2013: Forever strălucire.
  • 2013: Jlove.
  • 2013: Rio Glow.
  • 2014: Zeita strălucitoare.
  • 2016: lemn închis.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *