Joseph Gordon-Levitt: Biografía e Filmografía (Galego)

Joseph Gordon Levitt Filmografía Fotos Películas Películas Pictures Biografía Biografía Naceu o 17 de febreiro de 1981 en Los Angeles , California (Estados Unidos)

Biografía

Medidas 1’76.
Joseph Gordon-Levitt (Chamada Familia Joe O Joey) é un actor estadounidense, fillo de Jane e Dennis Gordon.

Na súa infancia dedicouse á canción e ao mundo da publicidade.
a finais dos anos 80 comezou a intervir en produtos destinados á pequena pantalla, como telefilmas e series , entre eles “sombras escuras” ou “os poderes que sexan”.
Joseph-Gordon-Levitt-Photos-Películas Debutó no cine con “Beethoven: un máis The Family “(1992).
Tamén apareceu en” The River of Life “(1992), Robert Redford Film pola que obtivo o novo artista,” sen escrúpulos “(1994) ou” Ángeles “(1994).

Gordon-Levitt, que pasou pola Universidade de Columbia, volveu á pequena pantalla coa teleserie “Cousas de marcianos”, grazas a quen alcanzou a fama nos Estados Unidos.
“Coración a un xurado” (1996), “Halloween H20″ (1998), ” Forever Lulu “(2000) ou” The Lookout “(2007) son outros dos seus títulos cinematográficos da súa primeira etapa como intérprete.

En” Absent “(2008) xogou un soldado na guerra de Iraq .
en “G. I. Joe “(2009) foi membro da organización COBRA.
Na comedia romántica” 500 días xuntos “(2009) Estaba tratando de conquistar Zooey Deschanel.
Joseph -Gordon -Evitt-Fotos No filme de ciencia ficción “Origin” (2010) Créditos compartidos con Leonardo DiCaprio.
O thriller de acción “Sen freos” (2012) xogou un mensaxeiro de bicicleta en Nova York perseguido por un policía corrupto (Michael Shannon).
Na ciencia ficción “Looper” (2012) compartiu protagonismo con Bruce Willis.
Encarnado Robert Todd Lincoln en “Lincoln” (2012), película na que o seu pai (Abraham Lincoln) foi interpretado por Daniel Day-Lewis.

Na súa primeira película como director de longametraxes, “Don Jon” (2013), compartido propinisismo con Scarlett Johansson.
despois protagonizó o Comedia de Nadal “The Three Bad Reyes” (2015).
O mesmo ano converteuse na función francesa Philippe Petit en “El Challenge” (2015), película dirixida por Rob Ert Zemeckis.
Embreed Edward Snowden en “Snowden” (2016), Film abordando Oliver Stone.
No ano 2020 estreouse en Netflix a acción e ciencia ficción “Proxecto Power” (2020), con Jamie Foxx Como co-protagonista.
O mesmo ano, e tamén en Netflix, formou parte da distribución de “o xuízo do 7 Chicago” (2020).

Foi noivo das actrices Julia Stiles e a páxina de Ellen.
A túa parella actual é a empresaria da robótica Tasha McCauley, con quen se casou en 2014. Un ano máis tarde a parella tiña o seu primeiro fillo.

O teu Twitter é: https://twitter.com/hitrecordjoe
o seu Facebook é: https://www.facebook.com/JoeGordonLevitt
o seu instagram é: https://www.instagram.com/josephgordonlevit/

Filmografía
Joseph Gordon Levitt Filmografía Beethoven: One More na familia (1992) por Brian Levant
The River Life (1992) por Robert Redford
Santo Matrimonzo (1994) por Leonard Nimoy
No Scrupulos (1994) por Deran Sarafian
Angeles (1994) por William Querido
Aventuras en Nairobi (1995) por George Miller
Coercion a un xurado (1996) por Brian Gibson
Sweet Jane (1998) por Joe Gayton en Halloween H20 (1998) por Steve Miner
10 Razóns para Odiarte (1999) por Gil Junger
Alfonso Arau Children
Forever Lulu (2000) por John Kaye
Manic (2001) por Jordan Melamed
Planet Treasure (2002 -Voz- De Ron Clements e John Musker

Mysterious Skin (2005) por Rian Johnson
Chaos (2005) de Barbara Kopple en Shadowboxer (2005) por Lee Daniels
Cartel de estrea de Looper The Lookout (2007) de Scott Frank
John’s Mortal (2008) Madden
incerteza (2008) de Scott McGehee e David Siegel
Miracle At St. Anna (2008) de Spike Lee
ausente (2008) de Kimberly Peirce
problemas de mulleres (2009) de Sebastian Gutierrez G. I.Joe (2009) de Stephen Sommers
500 días xuntos (2009) por Marc Webb
Hesher (2010) por Spencer Susser
Elektra Luxx (2010) de Sebastian Gutierrez
orixe (2010) por Christopher Nolan
50/50 (2011) por Jonathan Levine
The Dark Knight: The Legend Renace (2012) por Christopher Nolan
No Brakes (2012) de David Koepp
Loopen (2012) por Rian Johnson
Lincoln (2012) por Steven Spielberg
Don Jon (2013) de Joseph Gordon-Levitt
Sin Cidade: A Lady for Killing (2014) por Frank Miller e Robert Rodriguez
Os tres malos Reis (2015 ) por Jonathan Levine
Challenge (The Walk) (2015) por Robert Zemeckis
Dereito Outta Oz (2016) de Colin Duffy
Snowden (2016) de Oliver Stone
Star Wars: Episodio VIII – O Últimas Jedi (2017) – Rian Johnson
7500: Platick Vollrath (2019) de Henry Joost e Ariel Schulman e Aeriel Schulman Chicago (2020) por Aaron Sorkin

en estrea e fase de produción

Wingmen (2021) por Joseph Gordon-Levitt
K Troop (2021) de (sen enderezo confirmado)
Pinocchio (2022) por Robert Zemeckis

Leave a Comment

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *