Aceite de jojoba orgánico | BEESKIN

O noso aceite de jojoba orgánico de presionado frío (Simmondsia chinensis) é producido tradicionalmente para nós en Israel. É absolutamente puro, naturalmente vegano e producido sen probas de animais. A extracción está feita premendo, sen calor ou produtos químicos.
O aceite entrégase nunha botella de vidro ámbar cunha pipeta de vidro extra grande. Deste xeito, pode ausar o aceite segundo as súas necesidades.

O aceite de jojoba non é un aceite, senón unha cera que é presionada desde o froito do bush de Jojoba. Ten un contido moi alto de ácidos graxos esenciais, así como a vitamina E natural e é moi semellante á nosa pel sebo. Isto significa que o aceite é absorbido moi ben na pel, é fácil de estender e non deixa unha película graxa. É un excelente hidratante que protexe e nutre a pel.
con un nivel de comediagenicidade de 2, o aceite de jojoba tamén se pode usar para a pel oleosa e equipada, xa que non obstrúe os poros e ten un efecto de equilibrio. A vitamina E Contén loitas radicais libres, que é por aceite de jojoba tamén se pode usar para a pel madura.

O aceite de jojoba é un excelente ingrediente para os nosos envoltórios de cera de abella ou para facer os seus propios cosméticos.

e así é como o noso equipo usa aceite de jojoba de césped:

  • para eliminar maquillaxe,
  • como hidratante para a pel, o cabelo e as mans,
  • Para facer acondicionador para o cabelo máis tranquilos con 1-2 gotas de aceite,
  • como aceite de masaxe – xenial se engades aceites esenciais,
  • como “calmante aceite “- basta engadir algunhas gotas de aceite de lavanda e esfregar os templos e dentro dos pulsos para un efecto calmante e relaxante.

Estas son experiencias persoais e non o consello médico. Como todos reacciona de forma diferente, pedímoslle que interromper e buscar asesoramento médico en caso de enfermidade ou alerxias. Por favor, realice unha proba de tolerancia antes de usar un novo produto por primeira vez.

O noso aceite de jojoba é puramente produto natural. Polo tanto, a cor eo cheiro poden var y. Pode conter rastros de noces ou outros alérgenos.

Contido: 100 ml Oil de jooba orgánico

Leave a Comment

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *