Oli de jojoba orgànica | Beeskin

El nostre oli de jojoba orgànic certificat en fred (Simmondsia chinensis) es produeix tradicionalment per a nosaltres a Israel. És absolutament pur, naturalment vegà i produït sense proves d’animals. L’extracció es fa prement, sense calor ni productes químics.
L’oli es lliura en una ampolla de vidre ambre amb una pipeta de vidre addicional. D’aquesta manera es pot dosificar l’oli segons les seves necessitats.

L’oli de jojoba no és un oli, sinó una cera que es pressiona des del fruit de l’arbust Jojoba. Té un contingut molt elevat d’àcids grassos essencials, així com la vitamina E natural i és molt similar al nostre Sebum de la pell. Això significa que l’oli s’absorbeix molt bé a la pell, és fàcil estendre i no deixa una pel·lícula greixosa. És una excel·lent crema hidratant que protegeix i nodreix la pell.
amb un nivell de comèdia de 2, l’oli de jojoba també es pot utilitzar per a la pell oliosa i fallada, ja que no obstrueix els porus i té un efecte d’equilibri. La vitamina E conté combat radicals lliures, que és per la qual cosa l’oli de jojoba també es pot utilitzar per a la pell madura.

El petroli jojoba és un ingredient excel·lent per als nostres embolcalls de cera o per fer els vostres propis cosmètics.

I així és com el nostre equip utilitza oli de jojoba de beeskin:

  • per eliminar maquillatge,
  • com a hidratant per a la pell, els cabells i les mans,
  • Per fer un condicionador per al cabell amb més d’uraments amb 1-2 gotes d’oli,
  • com a oli de massatge – genial si afegiu olis essencials,
  • com a “calmant” Oli “- Només cal afegir unes quantes gotes d’oli de lavanda i fregar-se als temples i a l’interior dels canells per a un efecte tranquil i relaxant.

Són experiències personals i no assessorament mèdic. Com tothom Reacciona de manera diferent, us demanem que deixeu d’utilitzar i busqueu assessorament mèdic en cas de malaltia o al·lèrgies. Si us plau, realitzeu una prova de tolerància abans d’utilitzar un nou producte per primera vegada.

El nostre oli de jojoba és purament producte natural. Per tant, el color i l’olfacte poden var y. Pot contenir traces de fruits secs o altres al·lèrgens.

Contingut: 100 ml Organic Jojoba oli

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *